A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. intézmény egységeiben (József Attila Művelődési Központ, Salgótarjáni Civil és Ifjúsági Ház, Bátki József Közösségi Ház, Városi Sportcsarnok, Belvárosi Mozgásstúdió) terembérlési lehetőséget biztosít. Bérbeadás során elsődleges szempont az intézményekhez kapcsolódó közösségek, csoportok, valamint a saját szervezésű programok, rendezvények igényeinek kielégítése. A helyiségek időpont-egyeztetés után vehetők bérbe elsősorban kulturális, közösségi és sportrendezvények megtartására.

Amennyiben a „Bérelhető helyiségeink” gombra kattint részletes leírásokat talál elérhető termeinkről.

További információkért munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel.: 0632/310-503

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Érje el potenciális vevőit, ügyfeleit a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont segítségével! A „Reklám” menüpont alatt megtalálható cégünk teljes médiaajánlata. Megrendelőinknek igény esetén egyedi és komplex megoldási javaslatokat, hirdetéskoncepciókat dolgozunk ki.

Hirdessen a város legnagyobb médiumában!

Hirdessen a Nógrád megyében egyedülálló szabadtéri LED falon!

Hirdessen online!

Hirdessen népszerű programajánló kiadványunkban!

Tel: 0632/310-503

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rendezvényeink ideje alatt korlátozott számban lehetőséget biztosítunk helyszíni értékesítésre.
Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti.
© 2024 REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.