szoborborito

A játék időtartama:

2021. január 19 - 2021. január 27. 24:00

Eredményhirdetés: 2021. január 29. 12:00

Nyeremény: salgótarjáni ajándéktárgy

Résztvevők:

A játékban bárki részt vehet, kivéve a REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. kulturális csoportjának munkatársai. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A játék menete:

1.) Ha még nem tetted, like-old a REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. facebook oldalát: https://www.facebook.com/salgoremek

2. 9 Szobor 9 Tipp: kilenc napon át minden nap 12 órakor új kérdést teszünk fel különböző salgótarjáni szobrokról (illetve különböző szobrok részleteiről). A játékosoknak a három válaszlehetőség közül ki kell választania az adott szobor pontos nevét.

3.) Figyeld minden nap az új képeket, játssz és tippelj!

 

Egy személy egy kép alá csak egyszer kommentelhet a megadott válaszlehetőségek közül (a., b., c.)! Amennyiben egy személy egy adott kép alá több válaszlehetőséget is megad, kizárólag a legelső tippet fogadjuk el! A törölt, módosított kommenteket nem fogadjuk el. A játék során a trágár, sértő, nem odaillő kommentek előzetes figyelmeztetés nélkül, azonnal törlésre kerülnek.

A játék időtartama alatt összesen 9 fényképet töltünk fel, melyekre folyamatosan, a játék végéig várjuk a tippeket. A tippek csak abban az esetben érvényesek, ha a játékos like-olta a Rendezvény- és Médiaközpont facebook oldalát. Fontos! Salgótarján meglepetésben részesül minden olyan játékos, aki mind a kilenc kérdésre, a játék időtartama alatt helyesen válaszol.

A játék végén a beérkezett tippeket a REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. munkatársa képernyőmentésekkel dokumentálja. A feltöltött képek forrása: internet.

Nyertes/nyertesek értesítésének módja:

2021. január 29-én 12 órakor a nyertes nevét közöljük a REMEK Nonprofit Kft. idővonalán, valamint megkíséreljük a nyertessel felvenni a kapcsolatot facebook messenger-en keresztül, ahol értesítjük a nyereményről, azok átvételének idejéről és módjáról. Amennyiben a kisorsolt nyertes 2021. február 15-én 24 óráig nem reagál megkeresésünkre, nem jogosult a nyereményre. Az értesítés üzeneteit az „engedélykérések” fül alatt találják meg.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Facebook oldalon nyilvánosan ismertetjük a győztes nevét.

A Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A Szervező jogai

A REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Kft. kizárja a felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Facebook oldala vagy honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

 

Kapcsolat

Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.

3100 Salgótarján, Fő tér 5.

+36 32 310-503

titkarsag@salgoremek.hu

Médiapartnerek

Társoldalak

 

© 2021 Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.