2022. október 13-án, csütörtökön 19 órától a József Attila Művelődési Központ Üvegcsarnoka ad otthont a salgótarjáni kötődésű Urbányi Zóra koncertjének, aki mély tónusú hangjával, szenvedélyes előadásával és frissítő természetességével ejti ámultba közönségét.

ZÓRA a már ismert magyar és angol nyelvű saját dalok mellett a hamarosan megjelenő új szerzeményeiből, valamint meghívott vendégével, a trombita virtuóz Barabás Lőrinccel egy közös improvizációs varázslatból is ízelítőt ad majd.

ZÓRA és a hazai zenei élet meghatározó alakja, Barabás Lőrinc Los Angelesben ismerkedtek meg, ott zenéltek először együtt, amit Magyarországon több közös fellépés is követett. 2020-ban a KIOSK-ban adott koncerten játszották együtt az Iszom A Bort című Kollár-Klemencz dalt, aminek zseniális live feldolgozását mára közel 2 millióan látták.

ZÓRA és a családja nem lehet ismeretlen a salgótarjániak számára, hiszen a népszerű futballista, Urbányi István lánya, akiről a zenei szaklapok azt írták, hogy hosszú idő óta az egyik legjobb dolog, ami a magyar zeneiparral történik. Mindezen vélemény pedig a díjakban is tükröződik, hiszen 2022-ben ZÓRA kapta az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat, valamint jelölték az év női előadója kategóriában a Petőfi Zenei Díjra is.

ZÓRA koncertjére jegyek kaphatók a Városi Jegyirodában (Salgótarján, Fő tér 5.), valamint a www.salgoremek.hu/jegyek weboldalon.

zora1