Időpont: 2021 ápr. 28. szerda 19:00

A L'art pour l'art Társulat legújabb önálló színházi estje Salgótarjánban!

A korábbi időpontra megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, vagy 2021. MÁRCIUS 1-IG visszaválthatók a Városi Jegyirodában! 
A L'art pour l'art Társulat legújabb önálló színházi estje Salgótarjánban!

Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".
Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? A társulat elgondolkodott ezen a kijelentésen: Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutatták, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttek a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!
Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene a felfedezés hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtalálták a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra biztatunk mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol a kutatás összes bizonyítékát Önök elé tárják.

Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak a L'art Pour L'art Társulat, vagy a fal felé! 

 

 

 

Kapcsolat

Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft.

3100 Salgótarján, Fő tér 5.

+36 32 310-503

titkarsag@salgoremek.hu

Médiapartnerek

Társoldalak

 

© 2021 Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.