Időpont: 2022 máj. 10. kedd 19:00

Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy fergeteges angol öt jelenetes komédiában!

Az Életfa Program támogatásával Peter Quilter kortárs angol szerző komédiája igazi jutalomjáték két kiváló színésznek. A Mr. és Mrs. megszületése óta hatalmas sikerrel fut világszerte, Magyarországon elsőként Verebes Linda és Pindroch Csaba bravúros alakításában láthatja a közönség. A fordulatos, hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történet 5 jelenete a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. Egyáltalán hogyan lehetséges, hogy két embert menthetetlenül összesodor a sors? Máshogy élnek, mást akarnak, mások a szokásaik és bogaraik - és valamiért mégsem tudnak elszakadni egymástól.

Senki se csodálkozzon, ha otthon, az előadás után mintha másképp nézne tükörbe.

MR és MRS trailer megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?v=1TO0ha88ycU

 Kritikák:
„ Nem csodálkozom rajta, hogy a fiatal színészházaspár régóta játszana egymással, remekül rezdülnek a másikra – Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter legjobb közös pillanataihoz hasonló izzás lakik a kettősükben – és jó hogy rátaláltak erre a darabra, hogy ez lett a közös játék terepe”.
(Hegyi Zoltán: ekultúra)

 „Jól ismert élethelyzetek sorjáznak előttünk az erős verbális poénokkal teleszórt darabban, amely többnyire érdekfeszítően és szórakoztatóan feszeget olyan párkapcsolati kérdéseket, amelyek közül nem eggyel valószínűleg mindannyian találkoztunk már életünk során. Külön szót érdemel a struktúra: az egyes epizódok között nem hull le a függöny: a szereplők maguk alakítják át a díszletet, és a színpadon öltöznek át, a változás perceit dramaturgiailag is beleszőve a cselekménybe”. (Zsigmond Nóra – Magyar Hírlap)

 „Szerelmeinkről, gátlásainkról, hiúságainkról, árulásainkról és arról, hogy a csuda sem tudja, miért egymást választjuk. Éppen ezért úgy tűnik, hogy sokszor a válaszok nem is fontosak, és az élet sava-borsa inkább a kérdésekben rejlik. Verebes Lindáról és Pindroch Csabáról pedig süt – legyenek harmincas csetlő-botló randizók vagy öregedő színészek – hogy összetartoznak. És nemcsak a színpadon”. (Szabó Ágnes – mindennapi.hu)

Jegyek: Városi Jegyiroda, www.salgoremek.hu

mresmrs