Időpont: 2022 máj. 31. kedd 19:00
Három évtizede sikeres a Tarjáni Tavasz! Kihagyhatatlan akcióval ünnepeljük!
A két éves kényszerszünet után visszatérő összművészeti fesztivál programjai iránt az előző évek, évtizedekhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés. Immáron három évtizede töretlen a Tarjáni Tavasz népszerűsége! Köszönetképpen a fesztivál záróprogramjára 30% kedvezményt adunk a Városi Jegyirodában vásárolt jegyek árából!

 

Az április 4-re tervezett Bródy János koncertet egészségügyi okokból új időpontban, 2022. május 31-én (kedd) 19.00 órakor tartjuk. A megváltott belépőjegy érvényes az új időpontra.

Bródy János: Gáz van, babám!

Koncertajánló

   „Gáz van, babám,  lehetne címe egy folytatásos filmnek, ami rólunk szól sok éve már, és ki tudja, hogy ér véget...” – énekli Bródy János a legújabb lemezén és természetesen a Gáz van, babám! koncerten is elhangzik ez a szám, sok új szerzeménnyel együtt, és elmondhatjuk, hogy a műsorban elhangzó dalok kivétel nélkül rólunk szólnak és arról a világról, ami körülvesz minket. Szerelemről, barátságról,  küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról szólnak a dalok, és egy érett művész és egy sokszínű zenekar gondosan válogatott dalfüzére, a Bródy koncertek megszokott alternatív retró stílusában, igényes és tartalmas szórakozást ígér közönségének.

   Bródy János az Illés és a Fonográf zenekarban eltöltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth és Liszt díjas művész hű krónikása a fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek.

   Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához: nyolc önálló album és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.

szerző: Mentler Krisztina

Jegyek kaphatók a www.salgoremek.hu/jegyek  oldalon és a Városi Jegyirodában.

Jegyár: 7900 Ft

 

brody