Időpont: 2021 nov. 28. vasárnap 18:00

Időpont: 2021. november 28., 18:00

Helyszín: József Attila Művelődési Központ, Színházterem

 

Vendégművészekkel érkezik a Csík Zenekar!

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik. Nos, ez a Csík Zenekar. Műsoraikban a közönség által szeretett igényes, sokszínű zenei világukat viszik tovább, miközben megidézik azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak az ő szívükben, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak – végérvényesen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a zenekar tevékenységét 2013-ban Kossuth-díjjal ismerték el.

A salgótarjáni koncert vendégművészei:

 Lovasi András

Több, mint 30 éve a pályán! A rendkívül sokoldalú Kossuth-díjas zenész az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és szövegírója, valamint a 2005-ben alakult Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese, zeneszerzője. Szoros kapcsolatot ápol a Csík Zenekarral, több ízben szerepelt már koncertjeiken.

Kiss Tibor

Kiváló formában, két év kihagyás után újra színpadon az ország egyik legnépszerűbb zenekarának, a Quimby-nek a frontembere! Kiss Tibit minden téren az elhivatottság és az alkotói ösztön jellemzi; boldog, ha egy koncerten ezreknek okoz örömet, de az alkotás iránti szenvedélye is határtalan.

 

 

csik