Időpont: 2021 dec. 18. szombat 18:00

Az Ismerős Arcok zenekar salgótarjáni koncertjének új időpontja 2021. december 18. 18 óra. A 2020. december 13-ai koncertre megvásárolt jegyek NEM érvényesek az új időpontra.

Az Ismerős Arcok zenekar a megalakulásától fogva kiemelt jelentőséget tulajdonít azoknak a történelmi eseményeknek, amelyek meghatározó módon alakították a nemzetünk sorsát és a magyarság létét és fennmaradását a Kárpát-medencében.

Ezek a múltbéli események nagyban hozzájárultak a zenekar kialakult küldetéstudatához és ihlették a zenekar dalait.

Az Ismerős Arcok a munkásságával fontos küldetést teljesít, hiszen kiemelt feladatának tekinti a magyarságtudat ébrentartását, értékeink hagyományaink megőrzését és továbbítását a következő generációk számára.

A tavaly elmaradt Trianon 100 turné után az idei évben emlékeznek meg a 101 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. A zenekar ebből az alkalomból “Lehetnénk egyek mind…” címmel megemlékező esteket szervez országszerte. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Az est vendége Simó József előadóművész lesz, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katarktikusabbá a zenekar dalait.

ismeros