Időpont: 2023 máj. 28. vasárnap 10:00 - 11:00

 

MZ/X, MZ/X kapcs ford!

Fontos üzenetet hoztam Neked a jövőből!

Hogy ki vagyok? Igazán senki nem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat. Ha akarom, olyan, mint a szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas, kifordított bundakesztyű, vagy szobafestő pemzli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább egy szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök az ágon és várom, hogy családoddal elindulj BABARangolni a mesés eresztvényi erdőt!

POMPOMás gyereknapi vetélkedő vár Rád, ha mint a KISVAKOND szeretnéd megismerni a világ rejtelmeit!

Tudom, hogy már nagyon várod! Most a régmúlt meséit idézzük fel Neked, úgyhogy szólj a szüleidnek, mert LOLKA ÉS BOLKA kalandjaiban Nekik is részt kell venni! Garantáltan FRAKKó feladványokkal készülünk!

Úgy hallottam, a KOCKÁSFÜLŰ NYÚL már körberepülte a pályát, és azt mondta, hogy egy kellemes, különböző típusú akadályokkal teli túra elé néztek Salgótarján csodaszép környékén.

Ha eljöttök, VIZIPÓK-CSODAPÓK beenged titeket a Kristálypalotájába, ahol csillámtetkó és arcfestés is vár rátok!

Városbéli puhányok, nyavalyások, ha gyötör a láz, fületek nyissátok gyorsan, hallgassátok, mert cselt a cselre kiválón sorjáz néktek A NAGY HOHOHO HORGÁSZ!

Ha szereted a kerek akadályt, a szögletes akadályt, a hosszú akadályt, a rövid akadályt, a gömbölyű akadályt, a lapos akadályt, a tömör akadályt, a lyukas akadályt, a csomagolt akadályt, az egész akadályt, a megkezdett akadályt, az édes akadályt, a keserű akadályt, a tavalyi akadályt, az idei akadályt és minden olyan akadályt, amit csak készítenek a világon, akkor itt a helyed! Regisztrálj és vegyél részt családoddal az akadályversenyen!

Mert hát tudod… beszél majd az utóóóókor, kikről? A kapitááányokróóóóól!!!

Fontos tudnivalók:

Regisztrálni KIZÁRÓLAG ELŐZETESEN lehet, a helyszínen NEM!
Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével, 2023. május 24. 12:00-ig lehet.
Az induló családi csapatban legalább egy gyermeknek 10 éven ALULINAK kell lennie.
A csapatban esetlegesen induló további gyermekek FELSŐ korhatára 14 év.
MAXIMUM 2 fő kísérő lehet a csapatban, 14 évnél idősebb KÍSÉRŐNEK minősül.
A verseny jellegéből fakadóan az egyes családok nem egyszerre, hanem 5-10 percenként indulnak az előzetes regisztráció sorrendjében!
Az egyes családok várható indulási idejéről a regisztrációs határidő leteltét követően, legkésőbb május 25-én e-mailben értesítünk minden résztvevő családot, ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg a regisztráció során, ami napi használatban van!
Kérjük, az előzetesen emailben megküldött indulási idő előtt legalább 20 perccel érkezzen meg a család a regisztrációs pulthoz!
Mivel az akadályverseny egy körülbelül másfél órás erdei túra, ezért javasoljuk, hogy túracipőben, megfelelő ruházatban érkezzenek, valamint babakocsival a túra nem teljesíthető.

 

Facebook poszt