Időpont: 2022 ápr. 09. szombat 18:00

Ilyen még nem volt a “Józsiban”!

 

Duma Aktuál Ceglédi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és Litkai Gergellyel

Műsorvezető: Lovász László

Az előadás az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra témákban. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel.

Ceglédi Zoltán:

Politikai elemző, publicista, a Dumaszínház vendégfellépője. Munkahelye az összes kávézó, ahol van wifi és be lehet dugni a notebookot a konnektorba. Különös élvezettel rúgja ki a létrát a mindenoldali politikusok alól. Kicsit bánja, hogy felmenői annak idején Crnkovicsról Ceglédire magyarosítottak, különben a bemutatkozással már a műsor fele elmenne.

Hadházi László:

Már harminc éve hangulat-karbantartó. A Karinthy-gyűrűs humorista több könyv társszerzője, korábban rádiós műsorvezető, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja. Negyvenhetes cipőt hord.

Kovács András Péter:

Az egyik legrégibb fellépő, aki mára az emberélet útjának feléhez ért, és ha így fejlődik az orvostudomány, még jó darabig ott is marad. Nem lehet tudni, hogy két nevetés között mikor facsar egyet a szíveken. Úgy tűnik, magáról mesél, de mindvégig rólunk beszél, és mindvégig igaza van. Közben pedig olyan vicces, hogy fel sem tűnik, milyen alacsony.

Litkai Gergely:

A Dumaszínház produkciós vezetője, Karinthy-gyűrűs humorista. Emellett főszerkesztő, újság- és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője, jogász. A fenntarthatóság szószólója és a céges világ fáradhatatlan elemzője.

Lovász László:

Televíziós és rádiós producer és műsorvezető, 2013 óta a Duma Aktuál műsorvezetője, illetve a Dumaszínház videoproducere.

 

Jegyek kaphatók a salgoremek.hu/jegyek oldalon, a Városi Jegyirodában, az IBUSZ Utazási Irodában és a dumaszinhaz.jegy.hu oldalon.

dumaszinhaz