Időpont: 2021 dec. 06. hétfő 18:00

Időpont: 2021. december 06., 18.00

Helyszín: Salgótarján, József Attila Művelődési Központ

 

Különleges könyvbemutatóra hív Hernádi Judit és Tarján Zsófia

Hernádi Judit: “Hogyan romlott meg a kapcsolatunk annyira, hogy már képtelenek vagyunk szót érteni egymással? Mi történt velünk? Mi ez az egész?

Tarján Zsófia: “Úgy éreztem, anya nem ért meg engem, és én sem értem őt. Hányszor kullogtam haza sírva a családi összejövetelekről! Hosszú időre beleragadtunk ebbe az állapotba, hiába próbálkoztunk mindketten, hogy megtaláljuk a hangot, és újra közel kerüljünk egymáshoz.

 

Anya és lánya, Hernádi Judit és Tarján Zsófia hosszú és göröngyös utat járt be együtt. Kapcsolatukat számos akadály nehezítette, ezeket hol együtt, hol külön küzdötték le. Hernádi Judit, az országszerte ismert színésznő lányának lenni eleve próbák sora elé állít egy gyereket - főleg, ha olyasvalakiről van szó, mint Zsófi, aki már kiskorától szintén művészi ambíciókat dédelgetett és a Honeybeast frontembereként mára valóra is váltotta az álmait.

Hogyan néznek szembe együtt a múltjukkal? Miként dolgozzák fel közösen kapcsolatuk nehézségeit? Hogyan küzdenek meg a generációkon átívelő traumáikkal? Most végigkövethetjük ezt az utat, és feltárul előttünk életük jó néhány fontos állomása – eközben pedig tanulhatunk is valamit arról, hogyan lehet együtt túljutni a nehézségeken, közösen felülírni a régi rossz mintákat, egymást támogatva menni tovább, azzal az emberrel, aki a legjobban ismer minket a világon.

A könyv a helyszínen megvásárolható!

 

A dedikálással egybekötött előadást a népszerű televíziós újságíró, Hadas Krisztina moderálja.

A program látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

 

A regisztrációhoz kattintson ide!

hernadi 300

© 2021 REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.