Ki hallgat meg? Mi akarok lenni? Mit gondolnak rólam a többiek?

image5

Kérdezz bátran!

Kérj tanácsot otthonról szakértőnktől!

Szívesen kérnél útmutatást, de nem tudod kihez fordulj? Személyes találkozás helyett, inkább online, anonim módon szeretnél egy szakembertől választ kapni?

Ha bizonytalan vagy olyan témakörökben, mint

- pályaválasztás, továbbtanulás, pályamódosítás, szakmaválasztás, munkahelykeresés

- felnőtté válás, családi konfliktusok, életvezetési/ lelki probléma, párkapcsolati gondok, tanulási problémák, függőségek, hangulati zavarok (félelmek, levertség, magány)

 … akkor figyelj, mert ez az oldal Neked is szól!

Ha úgy érzed minden a nyakadba szakadt, nem tudsz rendet teremteni magadban és nem látod a megoldást, ÍRJ NEKÜNK, mi segítünk! Ingyenes tanácsadásunkkal áthidaljuk a távolságot, így korszerű és kényelmes megoldást kínálunk minden diák és fiatal felnőtt részére. Célunk, hogy segítsünk neked megértened a benned zajló folyamatot, illetve kérésedre további segítő lehetőséget is biztosítunk.

Szolgáltatásunk ingyenes, kérdéseidet bizalmasan kezeljük.

Ha nem tudod mi szeretnél lenni és emiatt tanácstalan vagy? Nem tudod merre indulj? Ha más az elgondolásod a jövődről, mint a szüleidnek, és családi konfliktushoz vezet, akkor írj nekünk. Ha a felnőtté válás küszöbén megakadtál, ha nem egyértelmű, hogy lépj tovább, tanácsadónk segítségével megoldásra lelhetsz.

Stresszes időszakot élsz át? Nyomja a lelkedet valami, amit nincs kivel megosztani? Nem tudsz kihez fordulni, nem igazán bízol senkiben, úgy érzed teljesen egyedül vagy?
Ha szeretnél megbeszélni valamit, ha problémákkal küzdesz, ha veszélyben érzed magad, segítenek átgondolni, mit tegyél. Bármilyen iskolai vagy családi gonddal felkeresheted név nélkül, ingyenesen szakértőnket.