Köszönet a civil szervezeteknek

A József Attila Művelődési Központ amellett, hogy a művelődési és kulturális élet központja, teret nyújt a közösségi élet számára is. A civil szervezetek, kisközösségek, művészeti és egyéb alkotócsoportok számára nap nap után biztosítja a szabadidő kulturált eltöltésének lehetőségét. A kiváló kapcsolatot, remek együttműködést bizonyítja a számtalan érdekes és változatos program mellett az is, hogy némely szervezet már 55 éve, a művelődési központ fennállásának kezdetétől otthonának mondhatja a „Józsit”.

A 2021-es és 2022-es év több okból is jelentős számunkra. Tavaly a civil szervezetekkel közösen ünnepeltük az intézmény fennállásának 55. jubileumát, idén pedig a József Attila Művelődési és Konferencia Központ „Pro Arte” díjban részesült, melyhez hozzájárult a több évtizedes közös munka is.

Fontosnak tartjuk, hogy a kiváló kapcsolatot, a nagyszerű programokat megköszönjük a civil szervezeteknek, ezért egy ajándékműsorral készültünk a művelődő közösségeink tagjainak. Március 23-án a Tiszta Kabaré – avagy a Rádiókabaré legszebb gyöngyszemeit láthatták a JAMK Üvegcsarnokában.

Ezúton is köszönjük az eddigi munkásságukat és reméljük még sok évig részesei lesznek a „Józsi” mindennapjainak!

a
b

 


30 esztendeje ápol gyümölcsöző kapcsolatot a Sréter Ferenc Népfőiskola a „Józsival”!A Sréter Ferenc Népfőiskolai Egyesület 30 esztendeje gazdagítja a József Attila Művelődési Központ kulturális életének mindennapjait, ezért a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont külön is köszöntötte a jubileumi ünnepségen.

A kapcsolat kölcsönösségét mutatja, hogy az 1993 óta tartó töretlen támogatás és partnerség jegyében Pántya Anita, az egyesület elnöke köszönetet mondott a József Attila Művelődési Központ minden munkatársának és egy köszönő oklevéllel ajándékozta meg intézményünket, melyet munkatársaink vettek át.

99


30 éves az Egészséges Életért Klub!


Az Egészséges Életért Klub júniusban ünnepelte a harmincadik születésnapját, amelynek alkalmából egy igazi zenés, táncos ünnepséget rendeztek a székhelyük, azaz a József Attila Művelődési Központ klubtermében. A születésnapos klub szoros kapcsolatot ápol a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközponttal, ami miatt a díszeseményen külön is köszöntötték egymást. Még harminc éveket kívánunk Nekik!

20 HM14238Erzsébet-táborra fel!

Több mint 100 gyermeknek lesz része színes programokban az idei salgótarjáni Erzsébet-táborokban!

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont szervezésében ebben az évben is napközpis tábor indul a Civil és Ifjúsági Házban. Az Erzsébet-tábor keretein belül idén immáron hetedik alkalommal, július 3-tól augusztus 11-ig öt turnusban, heti lebontásban váltják egymást a csoportok. Elsősorban a helyi hátrányos helyzetű családoknak nyújtunk ezzel segítséget, hiszen az iskolai szünidő alatt is új élményekkel gazdagodhatnak a gyermekek és újdonságokat tanulhatnak.

A REMEK Kft. együttműködve a helyi kulturális, szórakoztató és gyermekbarát partereivel lehetőségeihez mérten szervezte meg a közösséget összekovácsoló különböző programokat. A táborozó gyermekek részt vehetnek többek között sportos, játékos és kulturális programokon, kézműves és ügyességi foglalkozásokon, valamint több külsős helyszínen szerezhetnek élményeket, tapasztalatokat.

Hetente több mint húsz gyermek élvezheti a csapatépítő elfoglaltságokat és az élményeken kívül újabbnál újabb barátságokkal és közös élményekkel lehetnek gazdagabbak.

HM 0050


Látványos programmá vált az októberi mellrák elleni harcra fókuszáló "Vigyázz magadra!" rendezvény! 

Az esemény egy rózsaszínbe öltöztetett figyelemfelkeltő sétával indult, amelynek Salgótarján Fő tere jelentette a végállomást, ahol Feketéné dr. Zeke Ildikó megyei tisztifőorvoson kívül Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke, valamint Kreicsi Mária, a MRL Salgótarjáni Alapszervezet elnöke mondott beszédet. Ezután a József Attila Művelődési Központ üvegcsarnokában dr. Dániel Zoltán alpolgármester köszöntője után egy pódiumbeszélgetésre került sor, amely a mellrák megelőzésének a fontosságát hangsúlyozta. A rendezvény a mellrákról szóló fotókiállítással, valamint egy látványos flashmobbal zárult, amelyet a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának tanulói adtak elő a város főterén.

310449354 3335365573367218 5315097838275394934 n

 
 
 
© 2024 REMEK Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva.